Jeg vil ha’ sommer og is!

Så er ferien skudt i gang og som sædvanligt er den danske sommer kold, våd og grå. Men jeg elsker is og is er for mig synonymt med sommer.
Softice på en hjemmelaver ismaskine
De sidste par aftner har vi gået nogle gode lange ture rundt om i København og spist nogle forskellige lækre is. Vi har bl.a. været forbi Paradis og Ismejeriet på Amager. Begge fantastiske is-pushere, som virkelig forstår at lave en rigtig god softice eller en gammeldags. Se også denne liste med Top 10 isbarer i København.

Is er dog dyrt at købe så ofte som vores familie spiser is og vi har undersøgt en del på nettet og forsøgt at finde en god ismaskine.

Det er ikke nemt skal jeg hilse at sige!

Der findes et hav af forskellige ismaskiner – alle forskellige metoder til at køle og røre isen. Nogle med kompressor, andre med salt (?!) Vi har bl.a. læst denne liste med ismaskiner og overvejer kraftigt en Nemox Gelatissiomo Exclusive som lige nu kan fåes hos Wupti til godt 3.000,-

Hvad er din erfaring med hjemmelavet is på din egen ismaskine?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *