Jeg tester en projektor med laser. Konen er ikke glad!

Der har været lidt stille her på bloggen et stykke tid. Det skyldes at jeg har været begravet i film, ledninger, kabler, kasser, skruer og værktøj den seneste måneds tid.

Hvorfor det Wilson? Hvad har du lavet? Spørger du måske?

Epson projektor med laser lampe

Det skal du få svar på; jeg har testet en kæmpe projektor. Ikke sådan en som vi brugte i skolen i 90’erne til at få vist lærens kedelige “overheads”.
Nej, den laser projektor – ja, laser – jeg har leget med er lige gået skridtet videre end den gamle overhead, idet den hæget i loftet, er ekstremt støjsvag men giver et HD/4k billede, som jeg sjældent har set magen til. Det er fuldstændigt åndsvagt hvor skarpt et billede man kan få med en laser projektor. Matador og gamle film står knivskarpt sammenlignet med min gamle fladskærm, som også kan køre FullHD, men slet slet ikke på samme niveau som en laser projektor kan.

Jeg har lånt hele baduljen hos Laser Projektor Guide, som spurgte om Wilson ikke kunne tænke sig at bruge en måneds tid på at installere og ellers teste den nyeste Epson 4k laser projektor.

Jeg har endnu ikke fået justeret mine billeder og noter fra installationen, men det kommer inden længe. Jeg synes bare i skulle høre fra mig, da det var længe siden 🙂 ..men jeg har været i projector heaven!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *