LEGO Star Wars – for børn og voksne

Udforsk det spændende univers af Lego Star Wars
Star Wars-filmene, hvoraf den første udkom i 1977, er yderst populære. Over hele verden findes de trofaste Star Wars-fans, som troligt venter på nye film i serien. Men hvis man er Star Wars-fan, er der en helt verden af Star Wars udenfor lærredet på biografen eller udenfor fjernsynsskærmen i stuen. En verden af Star Wars-Lego, og den venter bare på at blive udforsket.

LEgo Star Wars

Tag del i de bedste øjeblikke med Lego Star Wars
Lego-serien Lego Star Wars blev påbegyndt i 1999 og var den første Lego-serie, som var baseret på film. Når du køber en Lego-pakke i Lego Star Wars, får du de kendte figurer med fra filmene, og du får mulighed for at bygge de vigtigste locations.

Dermed kan du rekonstruere Star Wars-kampene, udspille dine yndlingsscener og sætte dit eget præg på dine yndlingsfilm.

Du får muligheden for selv at tage del i krigene mellem de gode og de onde, og der findes mange forskellige pakker og konstruktionssæt, du kan give dig i kast med.

Hvis du eksempelvis vælger Luke Skywalker-Legosættet, får du en detaljeret og flot Lego-udgave af Jedi-helten Luke, som med sit lyssværd og sin plasterpistol altid er klar til at kæmpe for det gode sags tjeneste og rede galakserne.
Eller du kan købe og bygge rumskibene. For eksempel udrykningsfartøjet Star Wars First Order Snowspeed eller Poe’s X-wing Fighter.

Derudover kan du købe større Lego-udgaver af dine yndlingskarakterer fra Star Wars.

Lego Star Wars er også for voksne
Er du en af dem, som er rigtig glad for Star Wars, men synes du er lidt for gammel til at lege med Lego? Så tager du fejl. Lego er ikke nødvendigvis for det yngre publikum. Der findes så mange forskellige Lego Star Wars-pakker, og mange af dem er temmelig omfattende, når det kommer til antallet af klodser og det at bygge legoet.

Som voksen kan du altså sagtens lade dig forføre af Star Wars Lego-universet og finde masser af sjov og god underholdning i Star Wars-figurerne, rumraketterne og de spændende Lego-våben.

Lego Star Wars Dødsstjernen

Du kan også bruge Legoet som pynt derhjemme og starte din egen samling. Du kan eksempelvis købe Lego Star Wars-pakken Millennium Falcon, hvor du får mulighed for at bygge en detaljeret udgave af rumskibet. Dertil følger seks minifigurer: Rey, Finn, Han Solo, Tasu Leech, et kanjiklub-medlem og den elskede Chewbacca, som ville pynte i vindueskarmen hos enhver Star Wars-fans. Du kan også få LEGO Star Wars Dødsstjernen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *